Vulkan is gespecialiseerd in exclusieve metaalafwerkingen voor high-end interieur- en buitenprojecten. Door middel van onze eigen ontworpen techniek kunnen wij alle vormvaste materialen behandelen met hoogwaardige metalen zoals brons, messing, …

 

Heeft u een project waarin u graag met 1 van deze metalen wilt werken, maar waarbij de praktische uitvoering niet mogelijk is omwille van bijvoorbeeld gewicht of uitvoering, of wilt u meubelfronten laten behandelen met echt metaal? Dan is Vulkan de oplossing! Met onze passie voor detail en jarenlange ervaring slagen wij erin om de meest exclusieve plannen van uw cliënten te realiseren.

 

Wij kunnen voor u het gehele project in handen nemen en zowel instaan voor de constructie (in hout of metaal) als voor de afwerking met Vulkan.

 

Laat u inspireren door onze realisaties.

Design

Heeft u een design idee in brons, messing, koper, … maar waarbij u tegen de technische beperkingen van het materiaal aanloopt? Dan kunnen wij jullie helpen met het conceptueel uitdenken van het design tot en met de realisatie van het idee.

Coating

U kan bij ons terecht met alle vormvaste materialen zoals  o.a. MDF, metaalconstructies en 3D Prints en wij zorgen voor de afwerking in metaal.

Totaalproject

Wij kunnen instaan voor het metaalwerk, houtconstructies en indien gewenst ook plaatsing. U legt de verantwoordelijkheid voor het gehele project bij ons en wij zorgen voor een kwalitatieve en tijdige oplevering.

Laten we samenwerken.